Buiten Smaakt Beter
Buiten leven, koken en lekker eten verbindt ons. Omringd met dierbaren ontstaan nieuwe ideeën, vriendschappen en onvergetelijke momenten. Samen genieten van de mooiste ingrediënten en smaken verwerkt tot authentieke gerechten, dat is wat ons drijft.
Hoe het begon: de zoektocht naar de ultieme keuken voor buiten
Een bekend probleem tijdens het buiten koken: een gebrek aan voldoende werk- en opslagruimte tijdens het buitenkoken. Dit probleem ligt aan de basis van het ontstaan van Roostr.
Liam van der Linden (founder van Roostr) heeft zelf altijd een passie voor BBQ’en gehad. Het liefst in het bijzijn van familie, vrienden en mooie producten. Al snel werd opgemerkt dat de beperkte werkruimte en opslagmogelijkheden het kookplezier in de weg stond. Het was een ware uitdaging om dit probleem op te lossen. Een hobby wat is uitgelopen tot een bedrijf genaamd Roostr Buitenkeukens. Een buitenkeuken die niet alleen ruimte, functionaliteit en de juiste tools biedt om van elke maaltijd een onvergetelijke ervaring te maken, maar ook esthetisch aantrekkelijk is.
Team Roostr
Het Roostr Team bestaat uit Liam, Jaimy en Coen. Het team van rechts naar links:
Liam: de Founder, “the details are not the details, they make the design”
Jaimy: de Marketeer, "the product and a touch of creativity makes every picture perfect"
Coen: Commercieel manager
Samen zorgen wij voor de beste ervaring met Roostr.

Duurzaam geproduceerd in Nederland
Het Rubix buitenkeuken systeem is ontworpen en CO2-neutraal geproduceerd in Nederland. Het systeem bestaat uit een hoogwaardige mix van materialen. De combinatie van RVS, verzinkt staal en een dubbellaags poedercoating zorgt voor een lange levensduur van uw buitenkeuken met barbecue.


Ons nieuwe thuis
Sinds kort zijn wij officieel ingetrokken in ons mooie kantoor in Capelle aan den IJssel, Rotterdam.
Ons kantoor is meer dan alleen een werkplek; het is een creatieve ruimte waar ideeën ontstaan en waar ons team met veel enthousiasme en plezier samenkomt.
Hier wordt de magie van Roostr Buitenkeukens gecreëerd, en we werken hard om ons doel te verwezenlijken: buiten koken leuker, gemakkelijker en duurzamer maken.
