Ons verhaal

Ontstaan uit een passie voor eten, gezelligheid, kwaliteit en buiten zijn

Buiten Smaakt Beter

Buiten leven, koken en lekker eten verbindt ons. Omringd met dierbaren ontstaan nieuwe ideeën, vriendschappen en onvergetelijke momenten. Samen genieten van de mooiste ingrediënten en smaken verwerkt tot authentieke gerechten, dat is wat ons drijft.

Hoe het begon: de zoektocht naar de ultieme keuken voor buiten

Een bekend probleem tijdens het buiten koken: een gebrek aan voldoende werk- en opslagruimte. Dit probleem ligt aan de basis van het ontstaan van Roostr. De reis naar een buitenkeuken was begonnen.

De zoektocht naar een duurzame buitenkeuken die niet gemaakt is van hout en niet gaat roesten. Maar bestond zo’n buitenkeuken wel? Gedreven door visie op duurzaamheid en kwaliteit, besloot Liam, founder van Roostr, om zelf de handen uit de mouwen te steken.

Liam van der Linden heeft zelf altijd een passie voor BBQ’en gehad. Het liefst in het bijzijn van familie, vrienden en mooie producten. Al snel werd opgemerkt dat de beperkte werkruimte en opslagmogelijkheden het kookplezier in de weg stond. Het was een ware uitdaging om dit probleem op te lossen. Een hobby wat is uitgelopen tot een bedrijf genaamd Roostr Buitenkeukens, opgericht in 2021. Een buitenkeuken die niet alleen ruimte, functionaliteit en de juiste tools biedt om van elke maaltijd een onvergetelijke ervaring te maken, maar ook esthetisch aantrekkelijk is.

Na het eerste ontwerp van Roostr Rubix hebben we niet stilgezeten. We hebben voortdurend gewerkt aan het optimaliseren van onze buitenkeukens, met als resultaat een buitenkeuken gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal (RVS) en afgewerkt met een drielaagse poedercoating. Dit zorgt ervoor dat onze buitenkeukens het hele jaar door buiten kunnen staan, ongeacht de weersomstandigheden.

Wij geloven dat de buitenruimte een verlengstuk van het huis moet zijn, een plek waar je kunt ontspannen, koken en genieten met familie en vrienden.

Team Roostr

Het Roostr Team bestaat uit Liam, Jaimy en Coen. Het team van rechts naar links:

Liam van den Linden: de Founder, “the details are not the details, they make the design”


Jaimy Hoogerwaard: de Marketeer, "the product and a touch of creativity makes every picture perfect"


Coen Verdouw: Commercieel manager, "Engaging with people is the essence; delivering the ultimate experience is the goal."

Samen zorgen wij voor de beste ervaring met Roostr buitenkeukens.

Duurzaam geproduceerd in Nederland

Het Rubix buitenkeuken systeem is ontworpen en CO2-neutraal geproduceerd in Nederland. Het systeem bestaat uit een hoogwaardige mix van materialen. De combinatie van RVS, verzinkt staal en een dubbellaags poedercoating zorgt voor een lange levensduur van uw buitenkeuken met barbecue.

Ons nieuwe thuis

Sinds kort zijn wij officieel ingetrokken in ons mooie kantoor in Capelle aan den IJssel, Rotterdam.

Ons kantoor is meer dan alleen een werkplek; het is een creatieve ruimte waar ideeën ontstaan en waar ons team met veel enthousiasme en plezier samenkomt.

Hier wordt de magie van Roostr Buitenkeukens gecreëerd, en we werken hard om ons doel te verwezenlijken: buiten koken leuker, gemakkelijker en duurzamer maken. 

Wil je gevoel krijgen bij het bedrijf en onze buitenkeukens? Bezoek ons kantoor/showroom, Maak telefonisch of via de email een afspraak om ons te bezoeken, dan zorgen wij dat de koffie klaar staat.

Roostr Buitenkeukens
Rietbaan 2, 2908LP
Capelle aan den IJssel

Roostr_Telefoon

Bel of Whatsapp

Bereikbaar

Maandag t/m zaterdag 9.00 - 18.00 uur

Wat gebruikers vertellen

Wat ik erg mooi vind is dat je de Roostr buitenkeuken kan uitbouwen tot je eigen creatie.

Juan Lopez (Chef en Grill Master)

Een buitenkeuken met een duurzaam en hittebestendig blad is precies wat we zochten.

Fam. Hendriks

De perfecte setup om buiten te BBQ'en!

F. van Loon