Buitenkeuken op wielen

Ontdek de vele mogelijkheden van een Roostr Buitenkeuken

Optimaal gebruiksgemak: verrijdbare buitenkeuken op wielen

Kook jij graag op meerdere plekken in de tuin? Maak je buitenkeuken verrijdbaar met de Roostr Rubix buitenkeuken op wielen. Bekijk de mogelijkheden met behulp van de 3D Configurator. Stel jouw buitenkeuken op wielen zelf samen.

Wij zijn ervan overtuigd dat een buitenkeuken met wielen de perfecte oplossing of aanvulling vormt voor elke buitenruimte/buitenkeuken. Ontdek hier waarom wielen je buitenkook ervaring verrijkt.

*De wielen zijn niet beschikbaar voor de Allure buitenkeuken lijn.

Voordelen van een buitenkeuken op wielen

Gebruiksgemak

Dankzij de wielen is het verplaatsen van de buitenkeuken naar een andere plek zeer gemakkelijk. Verplaats de keuken, bij gebruik, naar een plek waar de barbecue zijn rook kwijt kan. En zet hem vervolgens weer na het buitenkoken op de gewenste plek.

Flexibiliteit

Met een verrijdbare buitenkeuken ben je niet gebonden aan één plek. Je kunt de plek van je buitenkeuken aanpassen aan veranderende weersomstandigheden of aan gelegenheid. Zo ben je altijd klaar om te koken en heerlijke gerechten te bereiden, waar je ook bent.

Gezelligheid

Verplaats de buitenkeuken gemakkelijk naar de gewenste plek of het hart van de tuin. Zo kook je altijd in de buurt van je gezelschap en kan iedereen hierdoor een bijdrage leveren aan de gerechten van de barbecue. Geniet samen en kook gezamelijk.

genieten van een

buitenkeuken op wielen

Staat jouw buitenkeuken onder een overkapping? Maar heb je wel een kamado barbecue of andere barbecue? Maak gebruik van de Roostr Rubix op wielen. Zo kan je gemakkelijk de buitenkeuken verrijden naar een plek waar de rook weg kan. Of verrijd de buitenkeuken naar het hart van je tuin. Zo kan degende die het eten bereidt ook onderdeel zijn van het gezelschap. Let op: zorg dat de ondergrond gelijk is en je niet over gras of grind rijdt.

Vragen over de buitenkeukens? Wij helpen je graag persoonlijk verder.

Waarom kiezen voor een Roostr Buitenkeuken?

Duurzaam geproduceerd

Onze modulaire buitenkeukens zijn ontworpen en worden CO2-neutraal geproduceerd in Nederland.

Bestand tegen alle weersinvloeden

Door te kiezen voor alleen de beste materialen zijn onze keukens bestand tegen water, vorst, wind en UV-straling.

Advies en service op hoog niveau

Wij helpen jou graag de ultieme keuken voor buiten samen te stellen. We zijn erop gericht jouw verwachtingen te overtrefffen.

Bekijk onze gerealiseerde projecten met wielen

Bekijk alles

Stel jouw buitenkeuken met wielen zelf samen

Kies je gewenste Roostr buitenkeuken, kies het gewenste framemaat, en stel jouw buitenkeuken samen met onze 3D Configurator!

Roostr Rubix Single

De ideale basis.

Prijs: vanaf €2499,-

Ik ga configureren

Roostr Rubix Duo

Alleenstaand of als uitbreiding.

Prijs: vanaf €3499,-

ik ga configureren

Meestgestelde vragen

Een buitenkeuken is een keuken die buiten het huis is geplaatst, meestal in de tuin of op het terras, en heeft het doel om het buitenleven en outdoor koken. Een buitenkeuken kan van diverse keukenapparatuur worden worden voorzien, zoals een barbecue, spoelbak en kraan, pizzaoven, koelkast en een werkblad. Een comfortabele en praktische plek om te koken en te eten in de buitenlucht.

Een buitenkeuken voorziet in alle gemakken van een keuken, maar dan in de open buitenlucht, en biedt extra werk- en opslagruimte rond de BBQ. Ook creëert een buitenkeuken een aangename en sfeervolle omgeving voor familie en vrienden, en verhoogt de waarde van een huis.

Verrijdt de buitenkeuken altijd alleen op een gladde ondervloer. Vermijdt gras, grint etc.