Luxe buitenkeuken met een bar

Buitenkeuken met barSamen genieten van het buiten leven

Met de perfecte combinatie van een Roostr Buitenkeuken met bar en een overkapping kan er heel het jaar door genoten worden van heerlijke gegrilde lekkernijen bereid op een Monolith kamado barbecue.

In samenwerking met Van Beem Buitenleven creëerde we in de zomer van 2023 deze ultieme familie buitenkeuken voor Laura Ponticorvo en haar man Ryan Rijger. Het is een plek geworden om heerlijk te koken in de buitenlucht. Maar het is meer dan dat, het is een plek om herinneringen te kunnen maken. Van zomerse barbecue feestjes tot intieme diners of winterse gezelligheid. Elk moment rond de buitenkeuken is er een om gekoesterd te worden.

Luxe buitenkeuken met bar

De combinatie van een Rubix Duo met een Rubix bar is perfect om naast het koken in contact te blijven met je gasten. Door het luxe Dekton Laurent werkblad heb je genoeg ruimte om de lekkerste gerechten voor te bereiden of drankjes te verzorgen. Om een extra luxe uitstraling te creëren is de achterkant van de buitenkeuken afgewerkt met het nieuwe Frake achterpaneel. Zo is de buitenkeuken aan alle kanten fraai om naar te kijken. 

Luxe buitenkeuken met bar en kamado barbecue

De buitenkeukens van Roostr zijn volledig modulair, waardoor je altijd de buitenkeuken later kan uitbreiden met extra modules of kan aanvullen met handige accessoires zoals bijvoorbeeld een pizzaoven of een buitenkeuken met koelkast. Door het gebruik van een mix van hoogwaardige materialen kunnen de buitenkeukens ook zonder overkapping het gehele jaar gerust buiten staan. 

Buitenkeuken met dekton Laurent blad en kamado barbeque

Vrijblijvend een inspiratie offerte aanvragen? Ontdek de perfecte buitenkeuken voor jouw tuin met onze 3D ontwerp- en offerteservice, waarbij het ontwerp met precisie, persoonlijke aandacht en totale beleving wordt gemaakt. Bij zowel Rubix als Allure nemen we aanvragen zeer serieus, en we gaan verder dan een standaard offerte. Elk ontwerp wordt met zorg en vakmanschap gemaakt.