Exclusieve buitenkeuken in Kamperland

Op een prachtige locatie aan het water in Zeeland hebben wij, Roostr Buitenkeukens, een uitzonderlijk project gerealiseerd: een luxe buitenkeuken in het pittoreske Kamperland. Deze buitenkeuken combineert op unieke wijze chique design met functionaliteit, in een omgeving waar natuur en rust centraal staan. Omgeven door water en natuur, is deze keuken een ideale plek voor ontspanning en culinair genot.

 

 

De buitenkeuken is uitgerust met hoogwaardige apparatuur, zoals een Teppanyaki inductieplaat van Indu+ en een Big Green Egg, wat zorgt voor ultiem kookcomfort. De Teppanyaki plaat is perfect voor koken op hoge temperaturen, ideaal voor het snel dichtschroeien van ingrediënten, terwijl de Big Green Egg bekend staat om zijn veelzijdigheid en vermogen om gerechten te roken, grillen en bakken. Naast deze apparatuur is de keuken vervaardigd uit duurzame materialen zoals RVS en een Dekton werkblad, wat niet alleen zorgt voor een chique uitstraling, maar ook voor weerbestendigheid en onderhoudsgemak, zodat de buitenkeuken het hele jaar door buiten kan blijven staan.

 

 

Wat deze buitenkeuken in Kamperland bijzonder maakt, is de harmonieuze combinatie van materialen en kleuren, zorgvuldig gekozen om een luxe en opvallende uitstraling te creëren. De diep zwarte kasten in combinatie met het Laurent blad, met zijn goudbruine aders, geven de buitenkeuken een chique en elegante uitstraling die perfect past bij de serene omgeving van de tuin.

 

Deze luxe buitenkeuken in Kamperland is meer dan alleen een plek om te koken; het is een ruimte waar je samenkomt met familie en vrienden, geniet van de schoonheid van de natuur, en unieke culinaire ervaringen beleeft.

Zelf samen stellen of een offerte vol inspiratie?

Wil je jouw droom buitenkeuken zelf samenstellen? Ga direct aan de slag in onze 3D configurator of neem contact met ons op en wij brengen samen jouw buitenkeuken tot leven.